Jabra Ofis ve Toplantı Odası Çözümleri | Youthall
Youthall Mobil Uygulaması iOS ve Android için Yayında! İlanlar, Şirketler, Etkinlikler, Eğitimler, Ayrıcalıklar ve çok daha fazlası..

Jabra Ofis ve Toplantı Odası Çözümleri

28 Kasım 2023
İçeriği Paylaş:

Jabra, ses teknolojisinde öncü markalar arasındadır. Dünyanın ilk bluetooth kulaklığından, dünyanın ilk spor kulaklıklarına yaratıcı ve yenilikçi görüşüyle tüketicilere sunmuştur. Ayrıca Jabra, bireysel, profesyonel, ve tıbbi dahil ses teknolojilerini üç farklı alanda sunan, ve kullanıcıların hayat konforunu kolaylaştırmayı hedefleyen teknoloji öncülerindendir.

Profesyonel alanda Jabra sizlere ofiste verimliliğinizi, konsantrasyonunuzu, iş birliğini arttırmanızı ve geliştirmenizi sağlayan çözümler sunmaktadır.


Jabra’nın Bakış açısı ile Toplantı Odası Çözümleri

Jabra ile Çevirimiçi olarak gerçekleştireceğiniz toplantılarda yerden tasarruf edebilirsiniz.

Jabra ile daha iyi bir iletişim ve ekip çalışması ile yerden, zamandan ve masraftan tasarruf edin. Jabra ile Çevrimiçi olarak gerçekleştireceğiniz toplantılarda mevcut olan alanınızı en verimli şekilde kullanmayı hedefler küçük ve orta büyüklükte toplantı odaları için daha kapsayıcı ve etkileyici sanal toplantılara ev sahipliği yapan eksiksiz bir çözümdür.


Jabra Toplantı Odası Çözümleri Ürün Ailesi

Jabra ile yapacağınız çevrimiçi toplantıları, alanınız ne olursa olsun kusursuzca tamamlayabilir, memnuniyeti üstünüze çekebilirsiniz. Toplantılarınızı kusursuzca tamamlayabileceğiniz ürün modelleri hangisidir?


Jabra PanaCast 50

Jabra PanaCast50 modeli ilk akıllı video çubuğu olmak üzere tasarlandı. PanaCast 50 modeli Profesyonel ses alanındaki dünya liderlerinin sunumuyla şaşırtıcı ses kalitesi bulundurmaktadır.

PanaCast 50 Panoramik 180 derece açısıyla ve sağladığı 4K Görüntü kalitesi ile kusursuz bir görüntü sunmaktadır.

PanaCast50 modelini Hemen İnceleyin


Jabra PanaCast Meeting Box

Jabra PanaCast dünyanın tak çalıştır özellikli ilk 180 derece panoramik 4K görüntü kalitesine sahip iletişim çözümü olarak geliştirildi.

PanaCast Meeting Box’un görüş açısı ile kalabalık toplantılarda çalışma alanınızı ve rahatlığınızı bozmanıza gerek yoktur. Ayrıca tüm görüntülü ve sesli konferans çözümleri ile çalışır. Microsoft Teams ve Zoom onaylıdır. Ekibinize her türlü ekipman ile iletişime geçebilme rahatlığını sağlayabilirsiniz.

PanaCast Meeting Box modelini Hemen İnceleyin


Jabra’nın Bakış açısı ile Ofis Çözümleri

Jabra’nın ofis çözümleriniz için sağladığı kablolu ve kablosuz kulaklıklar müşterileriniz ile olumlu görüşmeler sağlayın.

Çağrı Merkezlerinin bir numaralı tercihi Jabra!

Jabra’nın sunduğu kullanım kolaylığı ve desteği ile çağrı merkezlerinin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Jabra kulaklıklar hem masaüstü telefonunuz hem de bulut iletişim merkezi yazılımları ile entegre edilmiş platformunuz ile uyumludur.


Jabra Ofis Çözümleri Ürün Ailesi

Jabra en gürültülü çağrı merkezlerinde bile sağladığı gürültü önleme özelliğiyle yaptığınız görüşmeleri kusursuz hale getirmektedir. Peki görüşmelerinizi kusursuzca yapabileceğiniz ürün modelleri hangisidir?


Jabra Evolve 20

Jabra Evolve 20 kolay arama yöntemi, üstün ses kalitesi sağlayan profesyonel kulaklık modelidir. Özel olarak tasarlanmış kulaklık yastıkları sayesinde yüksek sesleri önlemektedir.

Arka plandaki sesleri görüşmeye yansıtmayan üstün gürültü önleyici mikrofona da sahiptir.

Ayırca hiçbir ekstra gerektirmeden, önde gelen tüm sistemlerde çalıştırmanız için tak çalıştır yapmanız yeterli.

Jabra Evolve 20 modelini Hemen İnceleyin


Jabra Evolve 30

Jabra Evolve 30 modeli ile usb veya kablo üzerinden bağlantıda kalın. Büyük düğmeli ve Led göstergeli kablo üstü arama kontrolü ile aramalarınızı yönetebilirsiniz. Aramalarınızı isterseniz cevaplayın, isterseniz sonlandırın, isterseniz de beklemeye alın.

Jabra Evolve 30 modelini Hemen İnceleyin


Jabra Evolve 40

Jabra Evolve 40 aramalarda daha fazla verimlilik ve müzik dinlerken harika bir ses kalitesi sunan profesyonel bir kulaklık.

Meşgul Işığı, arama sırasında otomatik olarak yanar ve çalışma arkadaşlarınıza meşgul olduğunuzu gösterir. Kullanıcı rahatsız edilmek istemediğinde meşgul ışığını kendisi isteğiyle manuel olarak da yakabilir.

Jabra Evolve 40 modelini Hemen İnceleyin


Jabra Evolve 65

Jabra evolve 65 modeli 14 saate kadar uzun kablosuz erişim mesafesi sağlamaktadır.

Tek bir şarj ile 14 saate kadar konuşma süresinden faydalanın veya usb kablosunu bağlayın kullaklığı kullanırken aynı zamanda şarj edin.

Jabra Evolve 65 modelini Hemen İnceleyin


Jabra Evolve 75

Jabra Evolve 75 ile ofis gürültüsünü "dışarıda” bırakın ve verimliliğinizi artırın.

Aktif gürültü önleme özelliğinden faydalanarak klima cihazının sesi gibi düşük frekanslı sesleri engelleyebilirsiniz. ktif gürültü önleme (ANC) özelliği, gelişmiş mikrofonlardan faydalanarak ortam gürültüsünü verimli bir şekilde denetleyip engeller.

Jabra Evolve 75 modelini Hemen İnceleyin.


Jabra Evolve 75SE

Hibrit çalışmanın yeni standardı. Sektör lideri arama kalitesi için birinci sınıf ses mühendisliği. Jabra Evolve 75SE kulaklık ile kendinizi evinizde gibi hissedin ve kendinize konforlu bir çalışma ortamı sunun.

Jabra Evolve 75SE modelini Hemen İnceleyin.


Görüşmelerizde konforu ve kusursuzluğu sağlamak tüm jabra modellerimizi incelemek için tıklayınız.

Kaynak