2023-2024 Youthall Etkinliklerinde Neler Oldu? | Youthall
Youthall Mobil Uygulaması Yayında! İş ve Staj İlanlarını Başvur, Etkinliklere Katıl, Şirketlerle Bağlantı Kur, İndirim Fırsatlarından Yararlan.

2023-2024 Youthall Etkinliklerinde Neler Oldu?

22 Temmuz 2024
İçeriği Paylaş:

Youthall olarak Türkiye'de insan kaynakları alanında öncü teknolojiler üreten ve şirketlerin işveren markalarını dijitalleştiren çözümler sunarak 2023-2024 etkinlik dönemini başarıyla tamamladık. 

Bu süreçte genç yetenekleri iş dünyasıyla buluştururken şirketlere dijital dönüşüm odaklı yenilikçi çözümler sağladık. İşveren markalarını güçlendirmek ve yetenek kazanımını optimize etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle sektöre yön verdik.

Etkinliklerde farklı sektörlerden öncü şirketler, birbirinden farklı trend konuları ele aldı. İş dünyasında sürdürülebilir başarı için önemli unsurlar haline gelen çeşitlilik ve kapsayıcılık konularında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen oturumlarda şirketler büyük ilgi görürken yapay zeka bu trendler arasında en çok konuşulan başlıklardan biri oldu. Yapay zekanın yanı sıra; kadın istihdamı, sürdürülebilirlik, işveren markası vb. konu başlıkları da oturumlarda öne çıkan konu başlıkları arasında yer aldı.


2023-2024 döneminde her iki tarafında ihtiyaçlarına yönelik dizayn ettiğimiz 18 farklı etkinlik konsepti ile şirketler, genç yeteneklerle hızlı, kolay ve etkili çözümlerle buluştu. Şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik tasarladığımız etkinliklerde 157.000'den fazla genç yeteneği ağırladık. Her etkinlikte ortalama 2.800'den fazla genç, hayalindeki şirketin yöneticileri ve insan kaynakları ekipleriyle buluşma fırsatı yakaladı ve şirketlerin kültürlerini daha yakından tanıyarak kariyer fırsatları hakkında bilgi sahibi oldu.

2023-2024 döneminde tam 44 gün boyunca etkinliklerde yer alarak kendi etkinliklerimiz ve iş ortaklarımıza özel dizayn ettiğimiz etkinliklerle yılın büyük kısmını aktif olarak geçirdik. Bu süreçte, farklı sektörlerin öncüsü olan 120'den fazla şirket, genç yeteneklerle buluştu. 232 oturumda 914 yönetici ve insan kaynakları profesyoneli gençlerle deneyimlerini paylaşarak şirketleriyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Genç yetenekler, şirketler ve konuşmacılara kariyer hayatlarına dair merak ettikleri 6.400'den fazla soruyu ileterek 17.600'den fazla mesajla şirketlerle iletişim kurma fırsatı buldu.

2024-2025 döneminde de Youthall kariyer zirveleri ile en iyi yetenekleri hem dijital hem de yüz yüze ortak bir paydada şirketlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Siz de şirketlere özel olarak tasarladığımız dijital ve fiziksel kariyer etkinlikleri, ideathon ve hackathon projeleri ile yetenek kazanımınıza katkı sağlamak için bizimle info@youthall.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Youthall olarak genç yeteneklerin kariyer yolculuklarına değer katarken şirketlere dijital dönüşümde rehberlik etmeye devam edeceğiz. Sizi de bu yolculukta bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz!